Avsnitt

MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 185 – MIKAEL SPREITZ, MAKTSPELET INOM SIS

MIKAEL SPREITZ OCH ZOIA ZAKARIASDOTTER

Mikael Spreitz har själv en kriminell bakgrund. Idag är hans främsta fokus att att hjälpa andra som hamnat snett. Han halkade in på SIS (Statens institutionsstyrelse) och påtalade det han såg. Dvs det maktspel som pågår innanför väggarna.

Han har 6 gånger blivit inbjuden till riksdagen för att prata om ungdomskriminalitet. Dock har resultatet av dessa samtal uteblivit. Det Mikael vill se, är en förändring. Mikael har en framgångsrik bakgrund inom kampsport. Idag jobbar han som personlig tränare, skådespelare och coach. Han har även drivit restauranger, caféer och klubbar. Han är en allkonstnär. Men viktigast av allt pappa till två döttrar. Den här intervjun kom till utifrån att vi båda varit på insidan av SIS och delar uppfattning av vad som sker där.

Modiga Människor ger en röst till de som inte hörs i vanlig media! Stöd gärna det arbetet. Du kan göra genom att dela vidare mina avsnitt, eller donera en Gåva. Swish: 123 092 3631, Bg: 378-3933, eller Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/modig… Patreon: https://www.patreon.com/user?u=70030335

Stort TACK till alla er som gör att Modiga Människor finns och är en kanal att räkna med!