Avsnitt

MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 181 – ANDERS SYDBORG, HUR GÖR MAN FÖR ATT LEVA UTANFÖR SYSTEMET?

ANDERS SYDBORG OCH ZOIA ZAKARIASDOTTER

Anders Sydborg lever utanför systemet. För 15 år sedan var han ägare till ett rosa slott och hade miljoner i omsättning i sitt företag. Idag har Anders inget bankkonto och av förklarliga skäl inget bankomat kort eller swish. Han handlar enbart med kontanter.

Han är författare till flera böcker och vurmar för frågor som rör alltifrån strålning till hampa. Anders gör ingenting halvhjärtat. Några av de böcker han skrivit:
#Kungen av plantor🌱
#Vägen till ett hälsosammare liv.

Vill ni komma i kontakt med Anders så skriv PM på messenger.

Modiga Människor ger en röst till de som inte hörs i vanlig media! Stöd gärna det arbetet. Du kan göra genom att dela vidare mina avsnitt, eller donera en Gåva. Swish: 123 092 3631, Bg: 378-3933, eller Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/modig… Patreon: https://www.patreon.com/user?u=70030335

Stort TACK till alla er som gör att Modiga Människor finns och är en kanal att räkna med!