Avsnitt

MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 176 – KRISTINA TURNER, OM TRANSGENDER

KRISTINA TURNER OCH ZOIA ZAKARIASDOTTER

Kristina Turner är författare och kallar sig även för födelseaktivist. Hon har skrivit flera böcker om födande och även kritiska böcker som sätter fingret på vår förlossningsvård. Då Kristinas profession är språket, la hon märke till de förändringar som smugit sig in vårat språk. Hon började då gräva i detta med transgender och sätter i denna intervju fingret på den skrämmande utveckling vi nu befinner oss i.

”Orden har manipulerats, så att biologiskt kön inte existerar som en binär verklighet, utan är ett spektrum” ”Könsidentitet trumfar kroppens biologi”

Den här intervjun är kanske en av mina viktigaste!

Följ Kristina för hennes viktiga arbete: https://www.aftonbladet.se/debatt/a/w…
@revolutionibbfabriken följ på Instagram för nya boken ”Revolution i BB fabriken”, skriven tillsammans med Maria Bengtsson. braidoorganics.com och urbangoddess.se (för artiklar)

Modiga Människor ger en röst till de som inte hörs i vanlig media! Stöd gärna det arbetet. Du kan göra genom att dela vidare mina avsnitt, eller donera en Gåva. Swish: 123 092 3631, Bg: 378-3933, eller Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/modig… Patreon: https://www.patreon.com/user?u=70030335

Stort TACK till alla er som gör att Modiga Människor finns och är en kanal att räkna med!