Avsnitt

MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 172 – YLVA WEGLER

YLVA WEGLER OCH ZOIA ZAKARIASDOTTER

Ylva Wegler är Certifierad Hypnoterapeut, Transformativ coach, Certifierad handledare i metoden för sorgebearbetning. Samt författare och skapare av bokserien ”Mirakelkur för Själen”. En planerad serie om sju böcker.

Ylva är just klok som en bok och att samtala med henne, känns både helande och som att du fått det bästa vitaminpiller du kan få. Vi kommer i detta samtal fokusera på KÄRLEK. Vad är kärlek? Hur bör en bra kärleksrelation se ut? Kan man älska för mycket? Kärleken till mig själv. Ni får också möjlighet att ställa frågor.

Modiga Människor ger en röst till de som inte hörs i vanlig media! Stöd gärna det arbetet. Du kan göra genom att dela vidare mina avsnitt, eller donera en Gåva. Swish: 123 092 3631, Bg: 378-3933, eller Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/modig… Patreon: https://www.patreon.com/user?u=70030335

Stort TACK till alla er som gör att Modiga Människor finns och är en kanal att räkna med!