Avsnitt

MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 164 – ANDRIS FÅGELVISKAREN

ANDRIS OCH ZOIA ZAKARIASDOTTER

Andris befinner sig just nu nere i Rumänien. Hela hans liv kretsar kring att leva nära de vilda djuren i naturen. Han tillbringar ofta långa perioder ute i naturen, helt avskalad från det som de flesta idag inte tror sig kunna leva utan. Smeknamnet Fågelviskaren kommer sig av att Andris är mycket skicklig på att härma olika fågelarter. Han är även bra på att härma andra djur.

Lyssna på fint samtal kring vad naturen och djuren betyder. Men även om att vi människor glömt så mycket av vilka vi är och vårt ursprung. Naturen kan hjälpa oss att återaktivera den kunskapen. Om vi ger den en chans.

Modiga Människor ger en röst till de som inte hörs i vanlig media! Stöd gärna det arbetet. Du kan göra genom att dela vidare mina avsnitt, eller donera en Gåva. Swish: 123 092 3631, Bg: 378-3933, eller Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/modig… Patreon: https://www.patreon.com/user?u=70030335

Stort TACK till alla er som gör att Modiga Människor finns och är en kanal att räkna med!