Avsnitt

MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 161 – JENNIFER LARSSON, KVINNANSLOTT

JENNIFER LARSSON OCH ZOIA ZAKARIASDOTTER

Jennifer Larsson fick en förlossningsskada vid sin första förlossning. I frustration över det som hänt, skapade hon Instagramkontot @kvinnanslott Där skriver Jennifer om det som hänt i texter som pendlar mellan satir, ironi och ilska. Jennifer har även ett konto på Instagram @brotorparen Där kan du följa Jennifer i hennes vardag som förälder. Där delar hon även med sig om sin andra förlossning, som är en hemförlossning.

Samtalet kommer handla om vad som hände under och kring den första förlossningen. Men även om skillnaden att få föda hemma.

Modiga Människor ger en röst till de som inte hörs i vanlig media! Stöd gärna det arbetet. Du kan göra genom att dela vidare mina avsnitt, eller donera en Gåva. Swish: 123 092 3631, Bg: 378-3933, eller Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/modig… Patreon: https://www.patreon.com/user?u=70030335

Stort TACK till alla er som gör att Modiga Människor finns och är en kanal att räkna med!