Avsnitt

MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 143 – BIRGITTA WILLIAMS, HOMEOPAT

Birgitta Williams kommer att gå igenom vad som hänt inom homeopatin de senaste åren. Vilket är en hel del. Vi kommer också prata kring en sk. utbildningsfilm, producerad av SVT: https://urplay.se/program/209790-klar…

Birgitta är sedan 2001 rektor för ArcanumSkolan, som sedan 1970 har bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning inom utbildningsområdet. Hon har sedan 1996 praktiserat homeopati och har sin praktik i Göteborg och Brastad/Lysekil. Birgitta Williams är certifierad instruktör i irisdiagnostik för det internationella förbundet International Iridology Parctitioners Association (IIPA) Utbildningar: 2013 Dynamis post-graduate course med Jeremy Sherr 2011 Master of Science (MSc) i homeopati vid Lancashire universitet, England 2005 Certified Master Practitioner of Neuro Linguistic Programming (NLP), Coach2coach Academy AB. 2005 Certified Practitioner of Neuro Linguistic Programming (NLP) , Coach2coach Academy AB. 2003 Treårig utbildning i klassisk homeopati vid International School for Classical Homeopathy, Belgien 1999 Treårig utbildning i klassisk homeopati vid Nordiska Akademin för Klassisk Homeopati (NAKH) 1993-1999 Språkstudier vid Göteborgs universitet och Borås universitet 1996 Medicinsk baskunskap, Thalamus, vid Uppsala Universitets Biomedicinska Centrum (BMC) 1996 Diploma of The Institute of Homeopathy (D.I.Hom) från The British Institute of Homeopathy 1996 Gestaltterapi ett år vid Gestalt-Institutet i Skandinavien GIS-Sverige 1985 Bachelor of Education (BEd) från Karlstads universitet 1985. Birgitta Williams har också genomgått utbildningar i: Irisdiagnostik Sclerologi Öron akupunktur Hypnos Arcanum.utbildning@gmail.com

Modiga Människor ger en röst till de som inte hörs i vanlig media! Stöd gärna det arbetet. Du kan göra genom att dela vidare mina avsnitt, eller donera en Gåva.
Swish: 123 092 3631
Bg: 378-3933 Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/modigamanniskor 
Patreon: https://www.patreon.com/user?u=70030335

Stort TACK till alla er som gör att Modiga Människor finns och är en kanal att räkna med!