Avsnitt

MODIGA MÄNNISKOR/ BRAVE PEOPLE AVSNITT 109 – ROMAN,LOUBA & NADIA FROM UKRAINE

This is a meeting with a family who fled the war in Ukraine. During the time for he interview, they were offered a place to stay at in Småland. It is a few weeks since I did the interview. But the situation in Ukraine is the same. The family sees no future there.

You can support my channel either by sharing my interviews or by Swish: 123 092 3631, Bg: 378-3933, or Paypal: www.paypal.me/modigamanniskor

Thank you so much!!!

Det här är ett möte med en familj som flytt kriget i Ukraina. När intervjun spelades in, så bodde de hos en familj i Småland. Det är några veckor sedan jag gjorde intervjun. Men situationen i Ukraina är densamma. Familjen ser ingen framtid där.

Modiga Människor vill ge en röst till de som inte hörs i vanlig media! Stöd gärna det arbetet och det kan du göra genom att dela vidare mina avsnitt, eller donera en Gåva, antingen genom Swish: 123 092 3631, Bg: 378-3933, eller Paypal: www.paypal.me/modigamanniskor

Tack!!!

Stort tack till Joakim Paronen för filmning och klippning. Tack även Rikard och Maria för mat och logi.